2012. március 27.

tartozós bejegyzés

Volt nekem egy tartozásom, amit most jól lerovok. 
Azt történt ugyanis, hogy egy fantasztikus FB-játék keretében nyertem egy original ráhajtás-kendőt. De nem csak egyszerűen egy kendőt, hanem egy választható kendőt, azaz: Maluka vagy Arroyo és ráadásul egy tetszőleges barkaságból. Mi ez kérem, ha nem a vágyak netovábbja? :)
Arroyo lett a nyerő (rajtam kívül, ugye) és a Mandarin "Virágoskert" színéből. Egy csodálatos tavaszi kendő született Eszter villámgyors kötőtűi ill. kezei nyomán. 
Köszönöm szépen, egyszerűen imádom! 
Egy fotót is készítettem róla, íme.


További információ róla a ráhajtás blogon olvasható. 
Éljen a tavasz! :)

2012. március 22.

napsütés

dal csütörtök délelőtthöz

2012. március 20.

elkésett kokárda

Olyan sok szép kokárdát láttam különféle netes fórumokon, blogokon, hogy idén én is úgy gondoltam, valami kreatívat tűzök a kabátomra. És bizony jó pár napja elmúlt már március 15. és én csak most mutatom... 
A késlekedés okaként azt is felhozhatnám mondjuk, hogy tegnap vettem le a kabátomról ;)


A minta ebből a könyvből származik.
Fonalak: Honleány horgoló- és Puppets hímzőcérna, egyes tűvel.

Debütálás előtti éjszaka egy kicsit kikeményítettem, hogy legyen tartása és bizony a piros megfogta kissé a fehéret. De talán nem annyira feltűnő.

2012. március 14.

sorsoltam

A sorsolóbizottság ma éjszaka (a Skype szíves közreműködésével) akcióba lépett.
Az első blogszülinapi játékom nyertese nem más mint...


... Gumipók - szívből gratulálok! :)

Kedves Olvasóim, nagyon köszönöm, hogy figyelemmel követitek a blogomat és velem játszottatok! Aki most nem nyert, ne búsuljon, lesz még rá alkalom!

2012. március 2.

első blogszülinap

Eltelt az első év.
Jó-jó, ha nagyon szigorú szeretnék lenni, már február másodikán eltelt - az első bejegyzéssel, de mivel az első "kézműves jellegű" viszont csak április másodikán született (tényleg nem direkt), és egyébként szigorú sem vagyok, ezért úgy gondoltam, megfelezve a dolgot, a nagy mulatságot március másodikán tartom.

Tortát nem sütöttem, mivel nemcsak szigorú, de sütőművész sem vagyok (még), ezért inkább egy hasznos-haszontalan apróságra gondoltam Nektek, kedves Olvasóim. Mutatom is.


A képen látható ollóőr és a hozzá tartozó tűpárna gazdát keres.* 
És hogy mit kell ezért tenni? Légy rendszeres olvasóm és hagyj kommentet ennél a bejegyzésnél március 12-én éjfélig. A játék megosztása nem kötelező, de megköszönöm, ha mégis úgy gondolod.

*A félreértések elkerülése végett az olló nem a nyeremény része, hanem csak illusztráció ;)